Читател на GlasNews.bg твърди, че небезизвестният Иван Белишки отново гази закона.В

...
Читател на GlasNews.bg твърди, че небезизвестният Иван Белишки отново гази закона.В
Коментари Харесай

Кметски син отново гази закона СНИМКА

Читател на GlasNews.bg твърди, че небезизвестният Иван Белишки още веднъж гази закона.

В известие, изпратено до публицистичната ни поща, се показва, че кметският наследник безочливо е паркирал автомобила си върху тротоар.

" Ето по какъв начин пред очите ми Иван Николов Белишки си паркира още веднъж един от колите си (червено кабрио) на тротоара ", написа нашият четец, който е решил да резервира анонимност.

Така паркираната кола фактически е блокирала част от тротоара и пешеходците следва да слязат на пътното платно, с цел да заобиколят автомобила.

" Паркира колата си по такъв метод, че нито детска количка, нито пешеходец може да мине по скоростната улица, която е известна като Тежкотоварната ", се показва още в сигнала до GlasNews.

Читателят ни отбелязва, че не е направил забележка на кметския наследник, защото се е тормозил да не бъде атакуван.

" Не направих забележка, тъй като Петко Биволаров към този момент го биха, задето му направи забележка на пазара за паркиране, не искам и да ми бъде ваден револвер, като на депутата Таслаков ", се показва в известието. И се твърди, че Белишки нееднократно е засичан да паркира на тротоари и пешеходни пътеки, той също по този начин не спазвал знаци и сигнали на светофари.



Припомнете си, че през 2022 година " Ягуар " -а на младия Белишки бе паркиран на пешеходна пътека на ул. " Нистор Ружеков " в Панагюрище.

Отново през 2022 година Иван Белишки нелегално сложи НСО лампи на предното стъкло на автомобила си. Тогава четец на GlasNews.bg ни изпрати няколко фотоси, от които ясно се вижда инсталираната лампа на предното стъкло на ягуара, а откъм гърба във возилото са захвърлени радиостанция и още две сигнализиращи лампи - оранжева и алена.

Читателят ни, който алармира за наглото паркиране върху тротоар, се притеснява, че над Белишки има обтегнат полицейски чадър.

" Питам се - нужно ли е някой да пострада, с цел да се задействат КАТ Панагюрище и нужно ли е да се стига до такава степен, че да сме принудени сами да вземем ограничения да може децата ни да се разхождат на открито свободно без да има риск някой като Белишки-син да ги прегази Защо КАТ Панагюрище не взема отношение безусловно откогато Иван Белишки има брошура и същият се качва очевидно пийнал зад кормилото непосредствено от заведенията и си разрешава да кара и паркира рисково? Защо има брошура в случай, че демонстрира несъответстващо държание, с което не би трябвало да кара и има десетки нарушавания? Над закона ли са кметското семейство? Има ли чадър в РПУ Панагюрище? Мисля, че това държание е нагро и хулиганско, като демонстрира очевидно неуважение на закона и че взиманите дотук ограничения (ако въобще са взимани) не работят! Семейство Белишки показват че са над закона ", показва читателят ни.

Иван Белишки неведнъж е влизал в полицейските летописи, припомнете си:
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР